​Star stable​ HUN

 

Játékkal kapcsolatos információk

Egy kis extra segítséget találsz a YouTube csatornánkon látható oktató videóinkban: https://www.youtube.com/user/StarStableOnline

Hogyan gondoskodhatok lovamról?

Amikor elkezded a játékot, rögtön megismerkedsz egy Justin Moorland nevű személlyel Moorlandon. Justin ellát minden szükséges információval, amely a lovad ápolásához szükséges. További kérdéseid megválaszolása érdekében arra kérünk, látogass el YouTube oldalunkra: https://www.youtube.com/user/StarStableOnline


 

Hogy tudom megtanítani a lovamat ugrani?

Az ugrás a különleges képességek közé tartozik, ami csak Star Rider-ek számára érhető el. Az 5. Szint teljesítése után Justin Moorland, aki Steve farmján tartózkodik, felkér egy feladat teljesítésére, melynek keretein belül megtanul a lovad ugrani.

Hogyan tudok szervert cserélni?

Az elérhető szervereket, melyre/melyekre cserélni tudsz a Szervercsere funkcióban találod meg a weboldalon, miutána bejelentkeztél a fiókodba, arra kérünk, kattints a nevedre a képernyő jobb fölső sarkában, majd Fiókom és kattints a Szervercsere fülre. Amennyiben nem elérhető a kiválaszott szerver, lehet, hogy éppen megtelt. Később ellenőrizd le ismét, hátha akkor elérhető lesz. Csak a saját régiódban található szerverekre lehet cserélni!

Meg tudom változtatni a játékosom nevét?

Sajnos a játékos nevének megváltoztatása jelenleg nem lehetséges.

Hogy tudom megváltoztatni a klubom nevét?

Sajnos a klub nevének megváltoztatása jelenleg nem lehetséges.

Hogy tudom megváltoztatni a lovaim nevét?

Silverglade faluban, Pinta Erődben, és Jarlaheimben a “Lovas jegyzőnél“ tudod módosítani a lovad nevét, ennek ára 135 Star Coins.

Hogy tudom eladni a lovamat?

  1. Ahhoz, hogy eladhasd a lovadat először le kell szállnod róla.
  2. A következő lépés pedig az, hogy távolíts el mindent a lovadról, a patkókról se feledkezz meg.
  3. Kattints a hirdetőtáblára az istállódban.
  4. Majd kattints a Lovaim gombra.
  5. Itt megtalálod a lovaid listáját- válaszd ki azt a lovat, amelyiket el szeretnéd adni, majd kattints a Ló eladása gombra. Amennyiben eladod a lovadat 2500 Jorvik Shillinget kapsz érte.
  6. Kattints az Igen gombra a ló eladásának megerősítéséhez.

Hogy tudok ruhákat és felszereléseket eladni?

Ahhoz, hogy el tudj adni valamit, arra kérünk, látogass el egy üzletbe, majd húzd rá az eladni kívánt dolgota jobb alsó sarokban látható pénz jelzésre. Arra kérünk benneteket, hogy a küldetések során szerzett holmikat ne adjátok el, mert ezeket nem tudjuk pótolni!

Van arra lehetőség, hogy Star Coinst szerezzek a játékban?

Erre sajnos nincs lehetőség. A Star Rider tagsággal rendelkezők minden szombaton részesülnek 100 Star Coinsban, valamint Star Coins vásárolható a weboldalunkon. Időnként a hivatalos Üzletben is vannak akciók. Ezekről az időpontokról a weboldalunkon tájékoztatjuk a játékosokat, lehetőség szerint a Facebook rajongói oldalunkon vagy e-mailben is hirdetjük az ilyen akciókat.

Elfogytak az elérhető küldetéseim, mit tegyek?

Ha Star Rider vagy és nem kapsz több küldetést, lehetséges, hogy már mindet teljesítetted. Rendszeresen frissítjük játékunkat, ezért nem kell sokat várnod a következő küldetésekre. Az új küldetésekről itt olvashatsz részletesen.

Mikor tudok belépni Goldenhill-völgyébe?

Ahhoz, hogy beléphess Goldenhill-völgyébe, el kell jutnod a 14. szintre. Ha már a 14. szinten vagy, és még nem sikerült eljutnod Goldenhill-völgyébe, ne aggódj, folytasd a listádon található küldetések teljesítését és hamarosan lehetőséged nyílik a Goldenhill-völgyébe való belépésre.

Mikor tudok belépni a Rejtett dinoszaurusz völgybe?

A Rejtett dinoszaurusz völgybe történő belépéshez baráti kapcsolatban kell állnod Valedaleben, és korábban segítened kellett Nic Stonegroundnak a hőlégballonos feladatban.

Mikor juthatok be Eponába?

Az Eponába való bejutás feltételei:

  • Segítettél Helganak a családi nyári lakkal kapcsolatban.
  • Baráti kapcsolatban kell állnod a GED jarlaheimi irodájával, és odaadnod Hermannak a GED jelentéseket Ms Draketől.
  • Segítened kellett Nic Stoneground-ot felfedezni a Rejtett Dinoszaurusz völgyet.

Mikor kezdődnek a bajnokságok?

Először 90 perccel a bajnokság kezdete előtt küldünk Neked értesítést a játékban, mindezek után pedig 5 percenként emlékeztetőt, egészen addig, amíg a bajnokság el nem kezdődik.

Hol találom a Lifetime üzletet?

A Lifetime üzlet Moorlandon található és kizárólag állandó Star Rider tagok számára érhető el.

Miért nem találom a barátomat a játékban?

Valószínűleg azért nem találjátok egymást a játékban, mert különböző szerveren játszotok (lásd: Átmehetek másik szerverre, hogy a barátommal együtt szátszhassak?). Győződjetek meg arról is, hogy a másik nincs a mellőző listátokon.