​Star stable​ HUN

 

Szabályok és biztonság

Jelszó biztonsága

Arra kérünk, ne feledd, a jelszavadat soha senkivel se oszd meg, még a Star Stable ügyfélszolgálatával sem! Mindig jelentkezz ki a fiókodból, ha végeztél a játékkal! A jelszó időről-időre történő módosítása is javasolt. Mások bejelentkezési adatainak elkérése szabályellenes, büntetést von maga után.

Miért nem használhatok bizonyos szavakat a chaten?

Chat szűrőket alkalmazunk az összes szerverünkön, melyek segítségével biztonságos, barátságos környezetet tudunk biztosítani mindenki számára. Előfordulhat, hogy a chat szűrő olyan szavakat is blokkol, melyek egyáltalán nem is csúnyák, mert a szűrő hasonlónak találja egy tiltott szóhoz.

Hogy tudok mellőzni, blokkolni valakit?

Kattints a játékosra, akit blokkolni szeretnél, és válaszd a Mellőzés funkciót a menüből. Mindezek után nem fogod többé látni a játékost és nem tudtok kommunikálni egymással.

Mit tegyek, ha egy felhasználó viselkedésével megzavarja játékomat?

A Mellőző funkció segítségével blokkold a játékost, majd jelentsd az ügyfélszolgálatnak a történteket. Ne felejtsd el csapatunkat a lehető legtöbb infomrációval ellátni, például a jelentett játékos nevel, képernyőfotóval a szabálysértésről.

Mi történik az ügyfélszolgálatnak bejelentett játékosokkal?

Ebben az esetben Ügyfélszolgálatunk átnézi a chaten folytatott beszélgetéseket, és amennyiben a bejelentett játékos megsértette szabályainkat vagy felhasználói feltételeinket, ügyfélszolgálatunk figyelmezteti, megbünteti a játékost.

Honnan ismerhetek fel egy Star Stable dolgozót a játékban?

A Star Stable csapat tagjai neve előtt mindig ott áll a Game Master szó. A Game Masterek sárgával tudnak írni a chaten. Egy Game Master sosem kéri a jelszavadat, vagy egyéb bizalmas információt a fiókoddal kapcsolatban. Arra kérünk, hogy a gyanús játékosokat jelntsd ügyfélszolgálatunknak.

Megoszthatom a Star Stable fiókom bejelentkezési adatait barátaimmal?

Nem. Mint a felhasználói fiók tulajdonosa, Te vagy felelős saját fiókodért, és mindenért, ami a fiókoddal történik. Ezért arra kérünk SOHA ne oszd meg jelszavadat senkivel sem (még a legjobb barátaiddal sem).

Ha bárki a fiókodon:

  • Trágárul beszél vagy szabálytalanságot követ el másokkal szemben
  • Lopott fizetési információk segítségével fizet
  • Visszavon fizetéseket
  • VAGY bármilyen módon megsérti szabályainkat,

akkor a felhasználói fiókod ellen fegyelmi eljárást indíthatunk, ami büntetést, akár hosszú távú eltiltást vonhat magával