​Star stable​ HUN

 

Technikai segítség

Miért nem tudok a játék szerveréhez csatlakozni?

A csatlakozás sikertelenségének hátterében általában az internettel- vagy tűzfallal kapcsolatos problémák állnak. Amennyiben a probléma nem szűnik meg, arra kérünk, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Miért omlik össze a Star Stable?

Ha a játék összeomlik, kérlek kövesd a lent olvasható információkat. Ha már mindent kipróbáltál a listáról, de nem oldódott meg a problémád, kérj segítséget ügyfélszolgálatunktól. Amikor írsz nekünk, láss el bennünket annyi információval, amennyi lehetséges, ilyen például, hogy mikor, milyen körülmények között omlott össze a játék, kaptál-e bármilyen hibaüzenetet az összeomláskor stb.

Windows 7/8/10 felhasználók

Az alábbi insturukciókat követve kérlek győződj meg róla, hogy a videókártya meghajtói naprakészek:

Az illesztőprogramok frissítése Windows Frissítések alkalmazásával

 1. A Windows Frissítések megnyitásához kattints a Start menüre. A kereső mezőbe írd be, hogy frissítés, majd válaszd a Windows frissítést a listából.
 2. A bal mezőben kattints a Frissítések keresésére.
 3. Jelöld ki a telepíteni kívánt frissítéseket oldalon keresd meg a hardver eszközöket, minden eszközt válassz ki, melyet frissíteni szeretnél és utána kattints az OK gombra. Lehet, hogy a számítógépeden jelenleg nincs elérhető meghajtófrissítés.
 4. A Windows Frissítések oldalon válaszd a Frissítések telepítése lehetőséget. Amennyiben szükséges, add meg a rendszergazda jelszavát vagy engedélyezd a frissítést.

Amennyiben mindez nem működött, próbáld meg az alábbiakat:

A Grafikus meghajtók letöltése és saját kezű frissítése

 1. Nyisd meg az eszközkezelőt a Start menüre és ott a Vezérlőpultra kattintva válaszd az Eszköztárat, majd nyisd meg a videókártyák bejegyzést.
 2. Kattints duplán a videókártyára a lenyitott bejegyzésen belül
 3. Kattints az Illesztőprogram fülre, majd a frissítésre és kövesd az utasításokat. Amennyiben szükséges, add meg a rendszergazda jelszavát vagy engedélyezd a frissítést.

A DirectX letöltése

A DirectX-et innen töltheted le.

Shell Execute error

Először is távolítsd el az összes Star Stable fájlt (Számítógép>Helyi lemez>Felhasználók>Nyilvános>StarStableOnline vagy Számítógép>Helyi lemez>Felhasználók>StarStableOnline) a számítógépedről, majd telepítsd újra az asztali ikont. Amikor először megjelenik az információs üzenet, ne a tovább gombra, hanem a JAVÍTÁS-ra kattints. Megpróbálhatod azt is, hogy a “Könyvtárakban” rákesesel a “Star Stable”-re, ahol megtalálod a Star Stable fájlt, itt jobb klikk a fájlon, majd “Futtatás adminisztrátorként”.

Egyéb dolgok, melyek segíthetnek:

Miért veszítem el a szerverrel való kapcsolatot?

Lehetséges, hogy az internetkapcsolatod nem megfelelő. Vezeték nélküli internet használata esetén próbálj meg hálózati kábelt használni, ezzel stabilabbá tenni az internetkapcsolatot. Ha a probléma továbbra sem oldódik meg, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Hogyan tudom kitörölni a Star Stablet a számítógépemről?

A Star Stable törléséhez az alábbiakban találsz segítséget.

Arra kérünk, kövesd az alábbi lépéseket:

Amennyiben Windows XP-t használsz

 

  • Nyisd meg a “Programok és szolgáltatások” ablakot a Start menüre, majd a Vezérlőpultra kattintva.
  • Kattints a Programokra, majd a Programok és szolgáltatásokra.
  • Válaszd azt, hogy “Star Stable” majd nyomd meg az ‘Eltávolítás’ gombot.
  • A felugró ablaknál az Igen gomb megnyomásával erősítsd meg az eltávolítást.
  • A Helyi lemezen menj a C:\Felhasználók\Nyilvános – mappába, és nézd meg, találsz-e olyan fájt, aminek a neve “StarStableOnline”,
  • Újratelepítés: Látogass el weboldalunkra: www.starstable.com. Jelentkezz be, majd kattins a “Játssz most” gombra, és kövesd a letöltésre, telepítésre vonatkozó utasításokat.
  • Kattints a Start menüre, majd Vezérlőpult.
  • Kattints az alábbi ikonra "Programok hozzáadása és eltávolítása".
  • A telepített programok között keresd meg a "Star Stable"-t, majd kattints az eltávolítás gombra.
  • A Star Stable eltávolítása után menj az alábbi mappába: "C: \ Dokumentumok és beállsítások\ Összes felhasználó\
  • Alkalmazások adatai, majd töröld a "StarStableOnline" mappát.
  • Látogass el weboldalunkra: www.starstable.com. Jelentkezz be, majd kattins a “Játssz most” gombra, és kövesd a letöltésre, telepítésre vonatkozó utasításokat.

MAC

On Mac OS x 10.10 vagy annál újabb verzió: Nyisd meg az alkalmazások mappát, és húzd a Star Stable ikont a kukába. Keresd meg az alábbi mappát: Alkalmazások rendezése, melyet az alábbi módon találsz meg: Az alkalmazások mappában kattints a Macintosh HD>Felhasználó>”Te felhasználód”>Könyvtárak>Alkalmazások rendezése. Keresd meg a Star Stable mappát, majd húzd a kukába. Ürítsd ki a kukát. Újratelepítés: Látogass el weboldalunkra: www.starstable.com. Jelentkezz be, majd kattins a “Játssz most” gombra, és kövesd a letöltésre, telepítésre vonatkozó utasításokat. A Mac OS korábbi verziói, Lion (10.7.5) vagy Mountain Lion (10.8): Go> Utilities> Terminal. Miután megnyitottad, írd be a parancsot: chflags nohidden ~ / library / majd nyomd meg az Entert, hogy a könyvtár láthatóvá váljon. Ezek után bezárhatod a terminált, és kövesd a fent említett utasításokat a törlésre, újratelepítésre vonatkozóan.

 

Amennyiben segítségre van szükséged a törléssel, újratelepítéssel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Elérhető a Star Stable tabletről, vagy okostelefonról?

Sajnos jelenleg a játék csak számítógépről érhető el, de amint adott lesz ez a lehetőség tabletről és okostelefonról való hozzáférésere, tájékoztatni fogjuk felhasználóinkat.

Elérhető a játék Linux számítógépről?

Sajnos a játék jelenleg csak Windows és Mac számítógépekről érhető el.