​Star stable​ HUN

 

Általános kérdések

Mik a játék futtatásának általános feltételei?

Általános követelmények a Star Stable futtatásához: legalább Windows XP vagy Mac OS X 10.7.5, 512MB szabad RAM és 1,2GB szabad tárhely. Mindezek mellett megfelelő processzor és videókártya is szükséges (nem Intel integrated kártya)a játék magasabb szintű működtetéséhez.

Hogy tudom beváltani a promóciós kódokat?

A promóciós kódok beváltásához jelentkezz be fiókodba, majd a Saját fiókom és a Promóciós kód fülre kattints. Írd be a kódot, majd kattints a Promóciós gombra.

Mikor lesz a következő ingyenes Star Rider akció?

Ezekről az időpontokról a weboldalunkon tájékoztatjuk a játékosokat, lehetőség szerint a Facebook rajongói oldalunkon vagy e-mailben is hirdetjük az ingyenes Star Rider időszakokat. Ne feledjétek, hogy az ingyenes Star Rider hétvégék nagyon ritkák.

Ne feledjétek azt sem, hogy az ingyenes Star Riderek nem részesülnek a heti 100 Star Coinsban. Csak azokat a területeket tudod felfedezni, melyekhez teljesítetted az előfeltételeket!

Mi az a szerdai frissítés?

Annak érdekében, hogy az új tartalmakat fel tudjuk tölteni a játékba le kell állítanunk a játékszervereket egy időre. Amikor mindennel végeztünk és készen áll a játék, újra megnyitjuk a szervereket. Webouldalunkon a Hírekre kattintva értesülhetsz legújabb frissítéseink tartalmáról!

Mennyi ideig tart a szerdai frissítés?

Általában 1-4 órára állítjuk le a szervereket, attól függően, hogy mennyi időt vesz igénybe az adott tartalom feltöltése. Arra törekszünk, hogy a szerverek leállási idejét csökkentsük.